13 Kasım 2009

Tanıtım / Wi-Fi + Çift Hat + TV + Dokunmatik + 8 GB --- Digiphone DG67

http://www.buroteknik.com/images/urunler/DGPDG67.GIF

Çinde üretim yapan firmalar artık java destekli telefonlar üretmeye, daha da ötesi kablosuz internet özgürlüğü yaşatmaya başladılar. Bunun bir örneği de Digiphone DG67.

İnce ve şık tasarıma sahip olan ürün 3.0" dokunmatik ekranı ve 802.11 b Wi-Fi desteği ile ön plana çıkıyor. Çift Sim karta sahip olan üründe iki hatta aynı anda aktiftir. Arkada 3.2 MP, önde VGA kameraya sahip olan üründe 4 X dijital yakınlaştırma şansına sahipsiniz. Cihaz karasal yayınları alabilme özelliği sayesinde şebekeden bağımsız ve geniş ekranında harika TV deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Hareket sensörü sayesinde bekleme konumunda telefonu salladığınızda duvar kağıtlarını değiştirebilir, müzik çalarda iken diğer şarkıya geçebilir ve radyo dinlerken kanal değiştirebilirsiniz. Bluetooth desteği ile kablodan bağımsız veri transferi yapabileceğiniz cihaz, JAVA desteği ile telefonunuzu eğlence aracına dönüştürmenizi sağlıyor.

GSM 900 / 1800 / 1900 bantlarını destekleyen cihazın diğer standart özelliklerini şöyle sıralayabiliriz;

* 500 Hafızalı Telefon Defteri
* Ajanda - Takvim
* Çalar Saat
* Ortam Sesleri Kayıt
* Class 10 GPRS
* Wap 2.0
* MP3 - MP4 Oynatma
*
0.85 W/kg SAR değeri
*
8 GB Hafıza Kartı Hediye

Türkiye'ye Teknosel Elektronik tarafından ithal edilen ürün Digiphone resmi Distribütoru SAR Elektronik tarafından dağıtılmaktadır ve 2 yıl garantilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder